938 741 472 info@holgado.es
Select Page

Política de privacitat i avis legal

Introducció

La present Declaració de privacitat va entrar en vigor el 25 de maig de 2018 i s’aplica a la informació personal que recollim de Vostè. Aquest document ha estat elaborat de ambformitat amb l’art. 13 del Reglament de la UE 2016/679 (en endavant, la “RGPD”) amb la finalitat de permetre ambèixer la nostra política de privacitat. La organització responsable d’aquesta declaració de privacitat es: 

HOLGADO AMBSTRUCCIONS MECÀNIQUES S.L.U.   
CRER. DOCTOR FERRAN, 4 (POL. IND. BUFALVENT) MANRESA (08243) Barcelona ; España 
C.I.F.: B64057755
Correu electrònic de ambtacte: ana@holgado.es


Aquesta Declaració de privacitat explica com HOLGADO AMBSTRUCCIONS MECÀNIQUES S.L.U. (en endavant “Holgado”) tracten, és a dir, recopilen, utilitzen, emmagatzemen, processen, divulguen i eliminen, les seves dades personals conforme a la definició establerta en la legislació de protecció de dades aplicable. Aquesta Declaració de privacitat es aplicable a les dades personals que recopilem sobre vostè. Per a més detalls, consulti l’avís o avisos corresponents de privacitat de holgado, disponibles en les webs de holgado.
La present Declaració de privacitat també descriu les opcions que te a la seva disposició en relació amb el us que holgado fa de les seves dades personals, així com els passos que pot realitzar per accedir a les seves dades personals i sol·licitar que els corregim o eliminem. 

Aquesta Declaració de privacitat és aplicable a las webs, les aplicacions i els serveis de holgado que enllaçen amb aquesta declaració de privacitat. 
En cas de dubte o preocupació relativa amb aquesta Declaració de privacitat o la gestió de les dades recopilades sobre vostè en virtut d’aquesta Declaració de privacitat, contacti amb la Oficina de privacitat de holgado en privacy@holgado.es.

Dades personals que recopilem

Los dades personals son aquelles que l’identifiquen directament o que es defineixen com d’identificació personal en la legislació aplicable. Aquestes dades son, entre altres:
• Nom complert 
• Correu electrònic
• Assumpte que pugui comportar alguna dada voluntària addicional.
 
Com recopilem dades personals 

Directament de vostè

Holgado pot recopilar los dades personals que vostè nos facilita directament mitjançant webs, sol·licitant informació mitjançant aquest medi, correu electrònic, EDI i altres interaccions. Per exemple, al registrar-se com client de Holgado, realitzar una comanda de productes o serveis, participar en activitats promocionals, sol·licitar un lloc de treball, utilitzar una aplicació instal·lada en un dispositiu, publicar en els nostres serveis o subscriure’s a notificacions.
Al registrar-se en Holgado, recopilem les dades de registre per processar la seva sol·licitud o la de la seva empresa i per administrar els comptes corresponents. Recopilarem informació relativa a la seva sol·licitud, que pot incloure dades personals como el seu nom o títol el nombre de la seva empresa o organització, les seves dades de contacte (direcció de correu electrònic, direcció de comprador, direcció d’enviament), direcció de facturació e informació de pagament. 
És possible que també tingui la oportunitat de facilitar dades opcionals addicionals (com el seu número de telèfon). També recopilarem posteriorment altres dades quan utilitzi el compte, així com per mantenir un registre de les compres i les comandes realitzades.
 

Holgado pot recopilar dades personals de fonts de caràcter públic, incloses, entre altres, webs i bases de dades públiques, fonts governamentals i mitjans de comunicació. 
A demés d’utilitzar dades personals plenament identificaries amb finalitats de negoci, pot ser que també utilitzem dades personals anònims o no identificaries amb fines estadístics. 
Pot ser que utilitzem les seves dades personals per generar informació no identificativa de caràcter estadística, de resum o agregada i que posteriorment la utilitzem si aquesta no permet identificar a cap persona. 
Obtindrem autorització de la corresponent autoritat de protecció de dades abans de tractar dades personals amb arreglo a la legislació aplicable. Holgado pot contractar a tercers que faciliten informació a empreses per verificar o obtenir determinada informació sobre vostè. Es possible que també utilitzem dades personals rebudes de tercers conforme a las condiciones acordades entre Holgado i mencionats tercers. 

Com utilitzem la informació que recopilem

Holgado i els proveïdors de serveis que actuen en el nostre nom podran utilitzar informació sobre vostè amb les següents finalitats: 

•              Mantenir, protegir i millorar els nostres serveis, desenvolupar nous serveis i protegir els legítims interessos de Holgado i de els nostres usuaris; 
•              Complir un contracto; 
•              Complir una obligació legal a la que Holgado està subjecta; 
•              Facilitar, gestionar, personalitzar i millorar la seva experiència online;
•              Respondre a les seves consultes i atendre les seves sol·licituds;
•              Complir les nostres finalitats de negoci, tals com anàlisis de dades, auditories, supervisió i prevenció del frau , millora o modificació de els nostres serveis, identificació de tendències d’ús i realització i ampliació de les nostres activitats de negoci; 
•              Enviar anuncis i comunicar amb vostè en relació amb els nostres productes, serveis i events que considerem que poden interessar-li, de conformitat amb la legislació aplicable o en virtut del consentiment donat per vostè; i 
•              En el caso de que Holgado cedeixi la propietat o el control de qualsevol part de Holgado a tercers, o bé com resultat d’una adquisició, fusió, reorganizació o bé disposició de parts o de la integritat del nostre negoci, actius o stock (també en el cas de fallida o procediments similars), podrem cedir les seves dades personals a dits tercers, sempre i quan la utilització de les dades personals per part de dits tercers continua complint la legislació aplicable. 
 
Amb qui compartim la informació

Els nostes agents, consultors, proveïdores de serveis de màrqueting i altres proveïdores de serveis, que poden rebre o accedir a la seva informació, incloses les seves dades personals o bé informació d’ús, en relació amb el treball que desenvolupen en el nostre nom. 
També podem compartir informació sobre vostè d’acord amb el següent:
 Quan sigui necessari para (a) complir un procés legal; (b) atendre les peticiones de organismes i autoritats, (c) fer valer els nostres drets contractuals; (d) protegir les nostres operacions, drets, privacitat, seguretat o béns, així com els seus i els de tercers; i (e ) permetre’ns emprendre las acciones disponibles o limitar los danys que puguem patir;
•              Quan la necessiten altres empreses alienes a HOLGADO per a fins empresarials interns. Per exemple, per a procedir a la logística de les seves comandes, atendre les seves sol·licituds, prestar servei al client i millorar els nostres productes.
•              Si vostè així ho accepta, compartirem aquesta informació amb partners de negoci.

 
En el caso de que HOLGADO recorri a proveïdors de serveis, la revelació de dades personals a mencionats proveïdores es necessària, por exemple, para prestar-li els nostres serveis. HOLGADO garantirà que aquests proveïdors protegeixen les dades personals conforme a allò expressat en aquest document i en aquesta Declaració de privacitat i d’acord a las lleis aplicables de protecció de dades. 

Transferència internacional de dades 

La transferència de les seves dades personals a tercers, incloses las empreses de HOLGADO, pot produir-se en un territori en el que las lleis no ofereixin el mateix nivell de protecció de les dades personals que en la seva regió. Implementem mesures adequades per garantir que els destinataris de les dades personals ofereixin un nivell adequat de protecció de dades i que la transferència es produeixi de conformitat amb la legislació aplicable. Per exemple, si es transfereixen dades personals d’un estat membre del Espai Europeo/de la Unió Europea o Suïssa a un altre país que la Comissió Europea considera que no ofereix un nivell adequat de protecció, implementem mesures contractuals adequades per aquests tercers, tals com clàusules model, o altres proteccions adequades aprovades per la Comissió Europea.

Principis generals per al tractament de dades personals 

Los dades personals es recopilaran, preservaran, tractaran i transmetran d’acord amb les polítiques establertes per HOLGADO i las lleis aplicables. 

Els principis de HOLGADO en relació amb el tractament de dades personals son els següents:
•                  Les dades personals se processaran de forma justa i legal en els termes de proactivitat que postula la RGPD.
•                  Les dades personals se recopilaran per a finalitats específiques, explícites i legítimes i no es tractaran per altres finalitats incompatibles.
•                  Les dades personals recopilades per HOLGADO seran adequades, pertinents i no seran excessives en relació amb los finalitats per les que havien estat recopilades. 
•                  Los dades personals recopilades por HOLGADO seran correctes i, en cas de ser necessari, es mantindran actualitzats en la mesura del possible.
•                  Los dades personals recopilades per HOLGADO no es conservaran com a dades identificaries durant més temps del necessari per a complir les finalitats per a les que van ser recopilades.
En el caso de que HOLGADO tracti dades personals amb finalitats diferents de les especificades en aquesta Declaració de privacitat, HOLGADO avisarà e informarà de quina és la nova finalitat per la que s’utilitzaran les dades personals i de quins seran els destinataris de les dades personals. 

Cookies i altres tecnologies similars 

La tecnologia de galetes permet oferir-li informació adaptada a visitar una web. Les cookies són elements de dades que un web olla enviar al seu navegador i que s’emmagatzemen en el seu sistema. Algunes pàgines de la nostra web utilitzen cookies per atendre-millor Quan torna a visitar-nos. La galeta de lloc enviada a la seva adreça conté la ubicació de país que havia seleccionat i si ha seleccionat paràmetres online per visitar el lloc. El lloc no emmagatzema noms individuals, adreces de correu electrònic, adreces postals, números de targetes de crèdit ni números de telèfon a les galetes col·locades en el seu ordinador. No obstant això, el lloc recopila informació no identificaria de les visites al nostre lloc per millorar el nostre servei a client. Per exemple, encara fem un seguiment dels dominis que visiten els usuaris i mesurem l’activitat dels visitants en el lloc, ho fem de manera que els tats personals no siguin identificaries en cap moment. HOLGADO utilitza aquests tats per analitzar tendències i estadístiques per millorar el servei al client.

Aquest Avís de galetes complementa la Declaració de privacitat de dades tècnics.Els llocs web de HOLGADO utilitzen galetes, balises web i altres tecnologies similars (denominades conjuntament “Cookies”) per recordar els detalls d’inici de sessió, millorar la usabilitat dels fòrums, recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat de el lloc i lliurar contingut adaptat a seus interessos; en tot cas aquests preceptes es troben més concretades en l’apartat de política de cookies que especifica les que s’utilitzen. A més de les galetes estrictament necessàries que no olla desactivar, olla seleccionar o anul·lar la selecció de les cookies en la configuració de Cookies en el nostre lloc web. Per evitar que es guardin galetes, cal ajustar la configuració del seu navegador.


1) Tipus de galetes Les galetes poden ser cookies “persistents” o galetes de “sessió”. Una galeta persistent consisteix en un arxiu de text enviat per un servidor web a un navegador web, que serà emmagatzemat pel navegador i seguirà sent vàlid fins a la data de venciment preestablerta (a menys que l’usuari ho elimini abans de la data de venciment) . Una galeta de sessió, d’altra banda, caduca a la fi de la sessió de l’usuari, Quan el navegador web estigui tancat. Estrictament necessari: les galetes no es poden excloure, i que són necessàries per al correcte funcionament de la pàgina web, han de complir amb la llei o són necessàries per a la seguretat dels nostres sistemes. En general, només es configuren en resposta a aquesta acció realitzada per vostè que equivalen a una sol·licitud de serveis, com restablir les seves preferències de privacitat, iniciar sessió o completar formularis, per exemple, recordant la informació proporcionada per vostè mentre es desplaça pel lloc i administrant la seva configuració d’inici de sessió durant la sessió. Galetes de rendiment: Aquestes galetes ens permeten comptar les visites i les fonts de trànsit perquè puguem mesurar i millorar el rendiment del nostre lloc. Ens ajuden a saber quines pàgines són les més populars i menys populars i veure com els visitants es mouen pel lloc. Aquestes galetes poden ser proporcionades pel nostre proveïdor d’eines analítiques de tercers (consulti a continuació “Google Analitics”), però només s’utilitzen per a fins relacionats amb els nostres llocs web. Galetes de funcionalitat: Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les eleccions que ha realitzat per a proporcionar funcionalitat per al seu benefici. Per exemple, les cookies funcionals permeten que el lloc web recordi configuracions específiques per a vostè, com la selecció del seu país, les preferències d’idioma i configuració d’inici de sessió persistent si ho selecciona vostè, i altres funcions personalitzades. Galetes per compartir en xarxes socials: Aquestes galetes proporcionen accés a les xarxes socials i poden recopilar informació personal en relació amb el seu ús de Aquestes xarxes Quan decideix compartir informació utilitzant un botó per compartir a les xarxes socials en els nostres llocs web. La xarxa social registrarà que vostè ha fet això i olla utilitzar AQUESTA informació per enviar-anuncis dirigits. Els tipus de cookies utilitzats per Aquestes empreses i com utilitzen la informació es regeixen per les seves polítiques de privacitat. Google Analitics: alguns dels nostres llocs web utilitzen cookies de Google Analitics per analitzar com utilitza el lloc web. La informació recopilada per Aquestes galetes, inclosa la seva adreça IP, serà transmesa i emmagatzemada per Google d’acord amb les pràctiques de privadesa de Google en els estats Units d’Amèrica, un país que no proporciona un nivell de protecció de privacitat equivalent a l’aplicable a la Unió Europea. Pot evitar l’ús de Google Analitics deshabilitant les galetes i evitant l’emmagatzematge a la pantalla de configuració de el navegador. Pot descarregar un complement de navegador per a excloure de qualsevol seguiment i pertinença al seu ús de llocs o de qualsevol processament per part de Google en el següent enllaç: on trobi una descripció general de la política de privadesa de Google.

2) La seva elecció

Generalment, pot rebutjar totes les galetes, a banda de les estrictament necessàries, en cas que prefereixi no rebre-i que el seu ordinador li avisi Quan s’utilitzin cookies. Pot eliminar les galetes que ia estan a l’ordinador i olla configurar seu navegador per evitar que es col·loquin. Recordeu que Quan ha configurat el seu ordinador per rebutjar les galetes, olla limitar la funcionalitat de la pàgina web que visita i és possible que no tingui accés a algunes de les funcions de la pàgina web.Per desactivar les cookies, o per rebre un advertiment cada vegada que s’utilitzen galetes, ha d’ajustar la configuració del seu navegador. Pot ajustar la configuració del seu navegador per eliminar certes galetes. Visiteu la secció de “ajuda” del seu navegador per saber com administrar el seu configuració de cookies.
Característiques de xarxes socials 

HOLGADO ofereix funcions de xarxes socials que li permeten compartir informació i interactuar amb HOLGADO en diverses xarxes socials. L’ús que faci de Aquestes característiques olla originar la recopilació o l’ús compartit d’informació sobre vostè, depenent de quina característica es tracti. Us recomanem que revisi les polítiques i configuracions de privacitat de les xarxes socials que utilitzi per interactuar amb la finalitat d’assegurar-se que comprèn quina informació poden recopilar, utilitzar i compartir aquests llocs. Pot desactivar Aquestes característiques en qualsevol moment. Seguretat dels tats personals Procurem complir els requisits legals i apliquem mesures raonables per contribuir a evitar la pèrdua, sostracció, ús indegut, accés no autoritzat, divulgació, modificació i destrucció de la informació de què disposem sobre vostè. HOLGADO li informarà en el cas que tinguem constància que s’ha produït una violació de la seguretat que hagi afectat als seus tats d’identificació personal (conforme a la definició preestablerta per les lleis aplicables) emmagatzemats per nosaltres o en el nostre nom. A revelar-nos la seva adreça de correu electrònic per qualsevol motiu, vostè dóna el seu consentiment exprés perquè li informem per correu electrònic en el cas que es produeixi aquesta violació de la seguretat, llevat que ho prohibeixi la legislació aplicable.

Accés a dades personals 

De conformitat amb la llei aplicable de protecció de dades, vostè olla tenir dret a sol·licitar determinada informació sobre els tats personals que emmagatzemem sobre vostè; a sol·licitar un determinat accés, correcció, eliminació, portabilitat o bloqueig d’aquests tats i a sol·licitar la limitació de el tractament o oposar-se a aquest; és possible que també tingui dret a presentar una queixa davant l’organisme supervisor. Per fer aquestes sol·licituds o aclarir qualsevol dubte sobre el tractament de les seves dades, poseu-vos en contacte amb privacy@Holgado.es.Si necessita actualitzar o canviar les seves dades personals, olla iniciar la sessió al seu compte o posar-se en contacte amb nosaltres a privacy@Holgado.es.HOLGADO es reserva el dret a rebutjar sol·licituds d’accés o eliminació de dades personals en el cas que la legislació aplicable no exigeixi ni permeti la revelació o eliminació de la informació sol·licitada.Amb la finalitat d’assolir la protecció davant sol·licituds d’accés fraudulentes, HOLGADO es reserva el dret a verificar la seva identitat, exigint informació suficient per confirmar la identitat de qui fa la sol·licitud abans de concedir accés o realitzar correccions.

Dret d’oposició L’article 21 del Reglament General de Protecció de Dades Núm 2016/679 contempla seu dret, entre Altres, a oposar-se a el tractament dels dades personals si els processem en virtut d’un interès legítim, inclòs el tractament per a fins de màrqueting directe. L’oposició olla presentar-se a través de l’adreça de correu electrònic privacy@Holgado.es. Si s’oposa a el tractament amb fins de màrqueting directe, els tats personals deixaran de tractar-se en aquest àmbit.Pot obtenir més informació sobre aquest dret en particular en l’article 21 del Reglament General de Protecció de Dades Núm 2016/679. Període de conservació Conservem les seves dades personals durant el període necessari per a complir els fins descrits en AQUESTA Declaració de privacitat , llevat que la llei exigeixi o permeti un període de conservació més llarg o que aquest sigui necessari per complir una obligació legal.
 
disposicions addicionals Conforme a l’estipulat en la legislació local, no recopilem tats de menors sabent i les nostres webs no van dirigides a menors. Consentiment i canvis Vostè té dret a retirar la seva consentiment a el tractament de les seves dades personals (en cas que ho hagi donat) en qualsevol moment en l’adreça de correu electrònic privacy@Holgado.es. Recordeu que la retirada del seu consentiment no afecta la legalitat del tractament en virtut del consentiment donat abans de la retirada. La retirada del seu consentiment tampoc afecta el tractament que estiguem realitzant de les seves dades personals en virtut d’una altra base legal diferent al seu consentiment (particularment si el tractament és necessari per complir un contracte o una obligació legal o causa de Altres motius establerts en la legislació aplicable).HOLGADO olla complementar AQUESTA Declaració de privacitat amb informació addicional relativa a una interacció concreta que realitzi amb nosaltres.Cintes Martell olla revisar periòdicament i a la seva discreció AQUESTA Declaració de privacitat amb efectes per al futur amb la finalitat de reflectir canvis en les nostres pràctiques comercials. En el cas que modifiquem AQUESTA Declaració de privacitat, l’informarem d’això publicant la versió actualitzada a la web corresponent. Li notificarem el canvi remetent al web amb una antelació mínima de 30 dies a l’entrada en vigor d’aquest, llevat que el canvi sigui raonable i no el perjudiqui. En aquest avís de canvi s’indicarà que les modificacions efectuades en AQUESTA Declaració de privacitat entraran en vigor si vostè no s’oposa a elles en l’esmentat termini de trenta dies.Drets de privacitat a Califòrnia
En virtut de la legislació de Califòrnia, les empreses que mantenen relació comercial amb residents a Califòrnia estan obligades a facilitar als residents a l’estat de Califòrnia accés a una política de privacitat que ofereixi opcions relatives a la utilització de determinats tats personals per part de tercers per a fins de màrqueting.Si vostè resideix a Califòrnia, olla rebutjar que els seus tats personals siguin compartits amb tercers per a fins de màrqueting directe mitjançant l’anul·lació de la subscripció a aquests materials o l’enviament d’un correu electrònic a privacy@Holgado.es. Compliment de la legislació local AQUESTA Declaració de privacitat té per objecte servir de guia a HOLGADO en relació amb els tats personals recopilades de vostè o sobre vostè. Si bé AQUESTA Declaració és aplicable als tats personals en general, la legislació, les normes i els reglaments de les jurisdiccions locals aplicables a HOLGADO ( “Legislació local”) poden exigir estàndards més rigorosos que els estipulats en AQUESTA Política de privacitat, en qualsevol cas HOLGADO complirà la legislació local aplicable. Pot que s’adoptin polítiques de privacitat específiques per complir els requisits de privacitat específics de determinades jurisdiccions.informació sensibleLlevat que nosaltres li sol·licitem o convidem a facilitar dades personals de caràcter sensible, conforme a la definició preestablerta en la legislació aplicable, li demanem que no ens envieu aquesta informació. En el cas que li sol·licitem o convidem a facilitar dades personals de caràcter sensible, només tractarem aquells tats personals sensibles que faciliti amb la seva consentiment exprés.

compliment HOLGADO farà servir un sistema d’autoavaluació per verificar el compliment de AQUESTA Declaració de privacitat, comprovant per això de manera periòdica que és correcta i completa en relació amb la informació a la qual es refereix.Si considera que els seus tats personals han estat tractats o divulgats incomplint AQUESTA Declaració de privacitat, li preguem que ens informi en privacy@Holgado.es. Preguntes Si té algun dubte o li preocupa algun aspecte de AQUESTA Declaració de privacitat, de les pràctiques de privacitat de HOLGADO o del recull o utilització que fem de les seves dades personals, o bé si desitja accedir a les seves dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres . En el cas que necessitem o estem obligats a posar-nos en contacte amb vostè en relació amb qualsevol assumpte o esdeveniment que efecte AQUESTA Declaració de privacitat, ho farem emprant la direcció de correu electrònic, el número de telèfon o l’adreça postal que tinguem enregistrat als nostres sistemes.